Gratis Telefoon – Aanbiedingen

Smartphone aanbiedingen

Voorheen was gratistelefoon .nu gericht op het vergelijken van gratis telefoon toestellen. Voornamelijk smartphone aanbiedingen met abonnement.

Vandaag de dag geven we enkel nog informatie en vind je enkele advertenties van interessante aanbiedingen.

De beste aanbiedingen met de nieuwste smartphones heeft GSM Web voor je op een rijtje gezet.

Mis nooit meer een aanbieding van de populairste providers en aanbieders van mobiele telefoons. Topaanbiedingen zoals gratis extra’s, meer belminuten of meer mobiele data, je vindt ze allemaal hier. Voor welk toestel je ook kiest, er is altijd wel een aanbieding die de aanschaf van een telefoon nog aantrekkelijker maakt.

Senioren telefoon

Mobiele telefoons voor senioren zijn voorzien van grote en duidelijke knoppen, ook het beeldscherm is duidelijk, overzichtelijk en zowel overdag als ’s avonds goed verlicht. Waar veel mobiele telefoons voor senioren ook van voorzien zijn is een noodknop waarmee je een noodoproep kunt doen. Zeker handig is het, vaak bijgeleverde, laadstation. Deze kan op een vaste plaats in huis neergezet worden zodat de mobiele telefoon altijd op dezelfde plek op te laden is.

Omdat senioren / ouderen vaak toch wat minder mobiel zijn is het fijn om een mobiele telefoon binnen handbereik te hebben waarmee je iemand kunt bellen als je iets nodig hebt. De speciale mobiele telefoons voor senioren zijn dan ook een ideale uitkomst.

Apple

Apple heeft één van de populairste merken van smartphones op dit moment, de iPhone. Wat Apple zo gebruiksvriendelijk, en dus ook aantrekkelijk, maakt is het feit dat ze werken met een eigen besturingssysteem iOS. Alle apparaten van Apple werken met iOS of OS X, hierdoor is het heel eenvoudig om al je apparaten met elkaar te synchroniseren en zo ook content de delen. Zo kun je bijvoorbeeld de foto’s die je met je iPhone maakt ook meteen op de MacBook zien.

Daarnaast beschikt de iPhone ook over een eigen, gratis, berichtenservice, namelijk iMessage. Hiermee kun je geheel kosteloos berichten uitwisselen met iedereen die ook beschikt over een Apple apparaat. Dit kan een iPhone zijn maar ook een iPad, een iMac of een MacBook.

Gratis Apple SE 2000

Als je de iPhone SE uit 2020 voor het eerst ziet denk je dat je de iPhone 10 voor je hebt. Aan de buitenkant is het toestel namelijk hetzelfde als deze voorgangers. Het enige wat anders is, is dat de iPhone SE naast wit en zwart er ook in het rood verkrijgbaar is. Maar dit gaat over het uiterlijk van de smartphone. Technisch is er juist heel veel anders. In feite is de iPhone SE een iPhone met het uiterlijk van de 10, gecombineerd met de nieuwste technieken. De volgende technieken zijn inbegrepen:

  • Vingerafdrukscanner (Touch ID)
  • Contactloos betalen met Apple Pay
  • Draadloos opladen
  • QR code scannen

Kortom, de iPhone SE is wederom een toptoestel van Apple.

HTC smartphone

HTC, afkorting voor High Tech Computer Corporation, bestaat sinds 1997 en was één van de eerste bedrijven die een touchscreen telefoon produceerden. Tevens had HTC de primeur met de allereerste Android smartphone in 2008. Voor nieuwe technologie moet je bij HTC zijn, aangezien ze op veel gebieden voorlopers zijn. 

HTC werkt met veel unieke toevoegingen zoals HTC Boomsound, HTC Sense, HTC Sense TV en HTC Blinkfeed. Ontdek zelf wat je allemaal kunt met een smartphone van HTC.

Huawei

Huawei is pas sinds enkele jaren bekend in Nederland. Het Chinese smartphone merk is voornamelijk populair dankzij de lagere prijzen. Ook het strakke design speelt hierin een rol. De toestellen van Huawei werken met het besturingssysteem Android. Huawei staat in ons land nog niet bovenaan de lijst van populairste merken maar ze zijn goed bezig om hier uiteindelijk wel te komen. Wie niet veel geld uit wil geven aan een smartphone heeft met een Huawei een smartphone in handen die je alles biedt wat je nodig hebt.

LG

LG is zoals ze zelf zeggen één van ’s werelds meest toonaangevende producenten van platte televisies, smartphones, airco’s, wasmachines en koelkasten. Als je de naam LG hoort zullen veel mensen niet direct aan de smartphones denken maar eerder aan de televisies en wasmachines. Toch heeft LG zeer populaire smartphones op de markt gebracht en maken ze steeds gebruik van geavanceerde technologie. 

De smartphones van LG zijn steeds weer mooie, moderne toestellen die van alle gemakken zijn voorzien. Alles wat je nodige hebt om in contact te blijven met je vrienden en familie heb je binnen handbereik.

Samsung Smartphones

Samsung is één van de meest populaire merken op het gebied van smartphones wereldwijd. Qua prijsklasse behoren ze wel tot de duurste toestellen, maar daarvoor krijg je wel kwaliteit. Samsung doet er alles aan om vernieuwend te blijven en komt dan ook steeds met nieuwe innovaties. De smartphones van Samsung werken allen op het alom bekende besturingssysteem Android.

Sony

Het merk Sony is een veelzijdig merk. Ze produceren televisies, camera’s, spelcomputers, audioapparatuur en niet te vergeten mobiele apparaten en tablets. De smartphones van Sony zijn modern en hebben een strak stijlvol design. In eerste instantie maakte de smartphones van de Xperia serie gebruik van het besturingssysteem Windows Phone. Sinds 2010 is Sony overgestapt op Android en dit besturingssysteem vind je dan ook terug op alle nieuwe toestellen. 

Fysic

Fysic is een merk dat zich voornamelijk inzet voor de senioren die graag bij de tijd willen blijven. Zo maken ze speciale senioren telefoons met grote toetsen en duidelijke schermen. Maar daarnaast maken ze ook huistelefoons aangepast voor senioren, alarmtelefoons, speciale telefoons voor slechthorenden, speciale telefoons voor slechtzienden, bloeddrukmeters, thermometers en andere comfortartikelen. Kortom, Fysic werkt hard om de senioren een comfortabelere oude dag te geven.

Gratis smartphones bestaan niet

Een gratis smartphone bestaat niet. In het verleden werden deze als ‘gratis’ aangeboden door telecomaanbieders zoals Vodafone en T-Mobile. De AFM heeft deze op de vingers getikt en beboet. In werkelijkheid ging het om een uitgestelde betaling, verwerkt in de kosten van de dure hieraan gekoppelde abonnementen.

De dag van nu worden er nog wel toestellen voor € 0,- aangeboden. De communicatie naar de consument is nu wel goed.